Schoonmaakbedrijf Van Diermen is een onderneming die al jaren een breed pakket aan diensten verleent op het gebied van de schoonmaak. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. De uitgevoerde werkzaamheden worden periodiek na afloop gecontroleerd. Contact met de opdrachtgever is voor ons erg belangrijk. Na de werkzaamheden wordt er, indien gewenst, geëvalueerd met de opdrachtgever. Kortom voor kwaliteit staan wij garant!

Schoonmaak:

Wij verzorgen de dagelijkse schoonmaak van onder meer bedrijven, huizen, kantoren, openbare ruimtes, portieken en trappenhuizen. Daarnaast worden wij ook met enige regelmaat ingeschakeld voor incidentele schoonmaakopdrachten zoals het verwijderen van graffiti. Onze medewerkers beschikken over de benodigde ervaring. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van professionele materialen en milieu ontlastende reinigingsmiddelen.

Glasbewassing:

Met een klantgericht werkwijze verzorgen wij bij vele klanten periodiek het raamwerk. Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon en zonder strepen, vraagt om vakmanschap.

Hogedruk Reiniging:

Galerijen, trappenhuizen en straatwerk worden door ons periodiek gereinigd. Een schone omgeving rond uw pand is heel wat waard voor zowel uzelf als voor bezoekers. ook hiervoor staan wij garant voor een goede kwaliteit.

Gevelreiniging:

Het regelmatig reinigen van gevels en muren kan het behoud zijn voor een gebouw. Ze worden vervuild door weersinvloeden, maar ook door graffiti en ander kladwerk. Ons bedrijf heeft, naast ruime ervaring, de beschikking over een speciale hoge drukreiniger. Indien noodzakelijk restaureren wij versleten voegwerk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem contact met ons op via telefoonnummer 06-51296169 of via email: sbvd@xs4all.nl